Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Dorin Rotariu are uşa închisă la clubul din Superliga ce l-a dorit recent. ”Noi i-am dat un contract foarte bun”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21410331/1/fcsb-otelul-galati-superliga-superbet-3-12-2023-3.jpg

Mircea Rednic nu l-a iertat nici acum pe Dorin Rotariu pentru că a ales să vină la FCSB în loc să accepte oferta din partea UTA-ei, unde antrenează ”Puriul”.

Rednic i-a transmis lui Rotariu că a ales banii şi i-a reproşat că nu a fost corect faţă de el, influenţat şi de unchiul său, Iosif Rotariu.

"Nu mă mai interesează, pentru că din punctul meu de vedere n-a fost corect. Tu îmi spui că doar la UTA vin, apoi te schimbi că ţi-a dat cu 5.000… Şi noi i-am dat un contract foarte bun. Putea să aibă cel mai mare contract de la Arad. Îi dădeam cu performanţe, cu astea, putea să ajungă la 15.000. Plus, avea un antrenor care-l cunoaşte, care l-a dorit, el a venit la mine de la Brugge unde nu juca, era în Liga a 2-a.

Apoi a plecat pe o groază de bani în Kazahstan, plus că aici nu era presiunea care e la Steaua (n.r. FCSB). Antrenor care ştie să lucreze cu jucătorii. Avea nevoie ţinând cont că nu a jucat în ultima perioadă. Nu că e uşa închisă, dar din moment ce eu îi am pe Rareş, pe Stanciu, am jucători în benzi. El doar acolo poate să joace, nu poate să joace nici al doilea vârf, nici vârf.

Doar aici unde intră bine cu piciorul stâng. Deci, nu cu răutate, e ca şi copilul meu, dar m-a dezamăgit. Tu ai vrut bani, ştiai ce te aşteaptă acolo. Când te duci la Steaua (n.r. FCSB) e presiune mare din partea suporterilor, din partea antrenorului-patron. E greu. Dorin nu e o mare personalitate, un tip dur. A trăit foarte mult lângă părinţi, a stat mult cu ei, a apărut şi unchiul, se implică şi unchiul mai mult decât ar trebui.", a spus antrenorul arădenilor, pentru Fanatik.

 

 

  • Dorin Rotariu i-a fost elev lui Mircea Rednic la Dinamo şi la Mouscron.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele