Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Două formaţii importante din Superliga se bat pe semnătura jucătorului. ”Este o discuţie la noi în club şi îl vrem”

FC Botoșani Publicat pe 17 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21463790/1/fc-arges-fc-botosani-superliga-superbet-29-01-2023-1.jpg

Eduard Pap este dorit de Dinamo, dar FC Botoşani a intrat şi ea în cursa pentru jucătorul de 29 de ani.

Pap şi-a reziliat contractul cu Gyor şi este dorit în Superliga de două formaţii care se bat la retrogradare: FC Botoşani şi Dinamo. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a declarat că este dorită o întoarce a lui Pap.

”Da, este adevărat. Este o discuţie la noi în club şi îl vrem pe Pap. Noi îl cunoaştem foarte bine, mai ales că a şi jucat la noi, dar totuşi noi l-am lua pe Pap într-o anume condiţie.

Noi îl avem acum numărul 1 pe Ducan, un copil foarte bun, dar trebuie să recunoaştem că nici nu avem un număr 2 la portari care să îl scoată din poartă.

Noi în postura asta am vrea să aducem un portar. Pap e un portar foarte bun, dar nu îi putem garanta postul de titular. Dacă acceptă măcar o luptă corectă cu Ducan pentru titularizare, atunci eu vă spun că la Botoşani o să apere cel mai bun dintre ei.

Vrem să avem o luptă corectă între cei doi portari, iar cel mai bun să apere. Dacă Pap acceptă acest lucru, atunci noi îl vrem cu tărie la FC Botoşani”, a spus Iftime, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele