Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”E o ruşine”. Barcelona, eşec surprinzător în Champions League. Xavi a răbufnit!

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 7 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21375911/1/profimedia-0762257219.jpg

FC Barcelona a fost învinsă, marţi, la Hamburg, cu scorul de 1-0, de echipa Şahior Doneţk, într-un meci din grupa H a Ligii Campionilor.

Sikan a marcat unicul gol, după ce a reluat cu capul din 5 metri o minge centrată din flanc.

Xavi consideră ruşinos eşecul cu Şahtior, însă a punctat că echipa sa trebuie să treacă peste, mai ales că în clasamentul grupei situaţia este bună.

 

”E o ruşine, dar trebuie să mergem mai departe. Depindem doar de noi. Avem următorul meci acasă cu Porto, după care putem obţine calificarea matematică. E o chestiune mentală, suntem blocaţi.

Luăm prea multe goluri. Cred că jucătorii nu trebuie să-şi piardă încrederea. Trebuie să-şi revină. Trebuie să revenim la dinamismul pe care l-am avut până de curând. Trebuie să recunoaştem că suntem într-o groapă şi să ne revenim.

Nu mă gândesc la pauză, mă gândesc doar la cum să-mi recuperez jucătorii, cum să-i fac să se bucure iar de fotbal”, a spus antrenorul celor de la Barca, citat de Marca.

Pentru catalani este primul eşec stagional în grupele competiţiei. Trupa lui Xavi rămâne prima, cu 9 puncte, în timp ce Şahtior acumulează 6 şi speră la calificare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri