Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

E un regulament făcut în mod abuziv de nişte amatori”. Leo Grozavu a scăpat de suspendare şi a răbufnit

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21378242/1/cfr-1907-cluj-politehnica-iasi-superliga-superbet-15-07-2023-2.jpg

Poli Iaşi şi CFR Cluj îşi dau întâlnire, astăzi, de la 18:45. Partida este în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Ardelenii încearcă pentru a treia etapă la rând să urce pe prima poziţie. În cazul unei victorii, aceştia vor fi în fruntea clasamentului, cel puţin până la partida de mâine dintre FCSB şi FCU Craiova.

Leo Grozavu a scăpat de o suspendare de 3 etape şi a răbufnit cu privire la sancţiunea pe care o consideră aberantă.

 

”Mă bucur că revin pe bancă după 3 meciuri în care nu am fost lăsat să stau. Asta-i România! Numai în România e posibil să fii penalizat de mai multe ori pentru o abatere. Nicăieri în lumea civilizată nu există aşa ceva.

E un regulament făcut în mod abuziv, de nişte amatori, care nu ştiu de unde au venit, cum gândesc. Nu se poate să fii suspendat şi pentru cumul de cartonaşe galbene şi, pentru aceeaşi abatere, am fost suspendat şi pentru cartonaşul roşu. E strigător la cer! N-am omorât pe nimeni, n-am înjurat pe nimeni.

Acest domn Vassaras ne spune să stăm pe bancă. Cum să stăm pe bancă? Avem şi noi trăirile noastre. N-avem voie să vorbim, să dăm din mâini. Suntem la puşcărie? Numai acolo ţi se impun nişte reguli!”

Eu nu am făcut nimic la acel meci. Arbitrul a venit cu galben de la 30 de metri. Ştiam că-s suspendat şi am zis ‘Lasă-mă, domnule, în pace!’. Asta a fost tot ce am spus”,
a declarat Grozavu, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele