Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Emil Săndoi, după eşecul la scor de neprezentare cu Spania U21: ”Sunt puţin îngrijorat, am văzut lipsă de personalitate!”

România U21 Publicat pe 22 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21234373/1/romania-u21-spania-u21-euro-2023-21-06-2023.jpg

Emil Săndoi, selecţionerul naţionalei U21 a României, a declarat, miercuri seară, că echipa sa ar fi putut scoate un rezultat mai bun dacă jucătorii ar fi fost puţin mai atenţi.

”Bineînţeles că ne doream şi ne aştepatm la mai mult. Sunt puţin îngrijorat pentru că am văzut lipsă de personalitate în seara asta. Am avut mingea în posesie la ambele goluri, dar ne-am speriat, parcă nu am avut control. Dacă am fi fost puţin mai atenţi, poate că era altfel.

Jocul greşeala aşteaptă, pentru că dintr-o actiune de contraaac am primit primul gol, la golul doi am avut mingea în cotrol si am pierdut-o uşor. Cred că a fost o presiune prea mare care a apăsat pe umerii jucătorilor. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Îmi pare rău şi pentru jucători, trebuie să le ridicăm moralul. A fost un duş rece, dar urmează o nouă partidă.

Această teamă, haideţi să nu zicem lipsă de personalitate, a făcut ca atunci când a venit mingea la unii jucători, în unele situaţii de contraatac, parcă am luat cele mai proaste decizii”, a declarat Emil Săndoi după înfrângerea suferită miercuri seara în faţa Spaniei, 0-3, în grupa B de la EURO U21.

"În unele momente trebuia să ne demonstrăm calitatea pe care o avem. Şi am făcut unele greşeli copilăreşti!", a mai spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele