Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Eroul lui Guardiola, reacţie sinceră după câştigarea Champions League: ”Nu am fost buni în prima repriză, am jucam prost!”

Manchester City Publicat pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21223412/1/profimedia-0782653997.jpg

Rodri, mijlocaşul lui Manchester City şi jucătorul care a marcat golul victoriei echipei sale în finala Ligii Campionilor, 1-0 cu Inter Milano, îşi doreşte ca echipa sa să repete performanţa şi anul viitor.

”Emoţionant, un vis devenit realitate! Toţi aceşti suporteri de aici au aşteptat atât de mulţi ani. Ei merită trofeul, noi îl merităm. În ultimii ani am fost atât de aproape. Vreau doar să le mulţumesc tuturor pentru că nu a fost uşor. Cu ce echipă ne-am confruntat, felul în care apără şi contraatacă!

Noi am dat totul. Nu am fost buni în prima repriză, am jucam prost, dar finalele sunt aşa. Nu te poţi aştepta să joci la fel de bine ca întotdeauna. Sunt emoţii şi nervi. Acum vrem mai mult, avem multă ambiţie.

Acest moment nu se va mai repeta vreodată, aşa că merităm să sărbătorim. Iar la anul vrem să se întâmple din nou!”, a spus Rodri după finala Ligii Campionilor câştigată în faţa echipei italiene Inter Milano, scor 1-0, prin golul marcat chiar de el.

Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla: campionatul Angliei, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Tehnicianul Pep Guardiola a reuşit tripla campionat, Cupă, Liga Campionilor şi la Barcelona în 2009.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele