Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Eşecul de la EURO U21 vine cu demiterea lui Emil Săndoi? ”Nu ştiu dacă asta este prima dintre problemele aflate în discuţie”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21237993/1/romania-u21-spania-u21-euro-2023-21-06-2023.jpg

Reprezentativa U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei.

”Tricolorii” au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican.

România nu mai are şanse de calificare, după doar două partide. Vicepreşedintele Comisiei Tehnice de la FRF a vorbit despre situaţia selecţionerului Emil Săndoi.

Oficialul consideră că înainte de a fi demis Săndoi ar trebui văzute alte aspecte.

”Nu ştiu dacă asta este prima dintre problemele aflate în discuţie. Cred că asta e ultima. Prima ar fi ce s-a întâmplat, iar aici trebuie să vedem care sunt obiectivele acestor loturi naţionale.

Acela este să dea jucători către naţionala mare. Au fost 3 titulari în Elveţia, doi dintre ei fiind cei mai buni de pe teren. Apoi, faptul că este a 3-a participare la turneele finale, adică între primele 16 naţionale din Europa, este un lucru extraordinar"
, a dezvăluit Ţicleanu, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele