Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Eşecul umilitor din Cupa Germaniei a venit la pachet şi cu pierderea unui jucător important pentru Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 2 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21369380/1/profimedia-0818106176.jpg

Fundaşul olandez al echipei Bayern Munchen, Matthijs de Ligt, va rata "următoarele meciuri" după ce s-a accidentat la genunchi miercuri, în Cupa Germaniei, a anunţat joi clubul german, fără a da alte detalii.

"Matthijs de Ligt a suferit o ruptură parţială a ligamentului medial de la genunchiul drept în timpul meciului de cupă de la Saarbrücken (pierdut cu 2-1 de Bayern). El va fi indisponibil pentru următoarele meciuri", a precizat clubul pe site-ul său oficial, fără a oferi o dată pentru revenirea sa.

Accidentarea îl va împiedica pe fundaşul central în vârstă de 24 de ani să ia parte la meciul Klassiker de sâmbătă, de la Dortmund, primul vârf al sezonului în Bundesliga. FC Bayern se află în prezent pe locul doi, la două puncte în spatele liderului Leverkusen. Dortmund se află pe locul patru, la două puncte în spatele bavarezilor.

De Ligt s-a accidentat încă din minutul 19 într-o intrare în timpul meciului de la Saarbrücken, în care Bayern a fost eliminată surprinzător de echipa din a treia divizie germană.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele