Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Este o cădere”. Eduard Radaslavescu, dorit de altă formaţie din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21495230/1/rada.jpg

Eduard Radaslavescu (19 ani) a fost aproape să plece de la FCSB în această iarnă, însă tânărul fotbalist a preferat în cele din urmă să rămână la liderul din Superliga, unde speră să joace mai mult.

Radaslavescu ar fi putut ajunge la Hermannstadt, iar Valeriu Iftime a anunţat că a existat interes şi de la FC Botoşani.

Patronul formaţiei moldave a explicat de ce nu l-a putut aduce pe fotbalistul lui FCSB la formaţia ce luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Cu Radaslavescu a fost o discuţie şi mi-l dădea domnul Becali. Numai că venirea de la FCSB la Botoşani este o cădere.

Nu vine nimeni cu un salariu un pic mai mic. Nu prea ţine. Noi aveam nevoie de un jucător ca el”, a spus Valeriu Iftime, pentru cei de la Fanatik.

Radaslavescu poate acoperi regula U21 la FCSB!

FCSB a primit o lovitură neaşteptată cu 5 runde înaintea play-off-ului. Titularul U21 s-a accidentat la antrenamente şi s-ar putea ca sezonul actual să se fi încheiat pentru el. 

Este vorba despre Alexandru Pantea (20 de ani), care a jucat 20 de partide pentru FCSB în acest sezon de Superliga. Fundaşul este jucătorul ”roş-albaştrilor” care îndeplineşte regula U21.

Pantea a suferit o accidentare gravă la antrenament şi în urma RMN-ului efectuat luni, se pare că ar fi vorba despre o ruptură de ligamente încrucişate, conform Fanatik.ro. Dacă acest diagnostic se confirmă, FCSB l-a pierdut pe Pantea pentru restul sezonului.

În acest caz, jucătorii de la FCSB care ar putea fi folosiţi pentru regula U21 sunt Octavian Popescu şi Eduard Rădăslăvescu, cu şanse mai mari pentru primul, chiar dacă nu este în cea mai bună formă a sa.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele