Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Eugen Neagoe, suspendat două jocuri după eliminarea de la meciul cu FC Argeş

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20141019/1/rps4715.jpg

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, a fost suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribune la meciul cu FC Argeş, scor 0-1, din Liga I, informează lpf.ro.

”AFC Astra vs. FC Argeş – Eliminare Neagoe Eugen (antrenor pricipal FC Astra) - În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul principal Neagoe Eugen cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 320 lei”, a anunţat LPF.

De asemenea, preparatorul fizic al FCSB Neubert Thomas a primit o suspendare pentru o lună şi o penalitate sportivă de 720 lei.

Dinamovistul Andrei Blejdea, eliminat la meciul cu Gaz Metan, a fost suspendat un joc şi a primit o penalitate sportivă de 740 lei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri