Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”

Cupa României Publicat pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21563282/1/sc-otelul-galati-fc-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-semifinala-18-04-2024.jpg

Oţelul Galaţi a învins joi, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, în semifinalele Cupei României. Gălăţenii s-au calificat pentru a doua oară în istorie în finala competiţiei.

Chiar dacă „şepcile roşii” au egalat în finalul primei reprize, Oţelul a părut echipa mai montată după pauză, iar în final formaţia lui Dorinel Munteanu a fost răsplătită şi a înscris golul victoriei.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Cristi Dulca a lăudat jocul prestat de echipa gălăţeană şi a remarcat faptul că ardelenii nu au avut aceeaşi determinare ca adversara lor din acestă seară.

„Din punctul meu de vedere Oţelul, chiar dacă nu a făcut un joc, cel puţin în prima repriză, extraordinar s-a văzut că şi-a dorit mai mult, au fost mult mai pragmatici, mult mai agresivi. Universitatea Cluj mi s-a părut echipa care parcă nu şi-a dorit la fel acestă calificare. 

Au fost foarte multe pase date în spate de ”U” Cluj, foarte multe mici pierdute, multe greşeli. De cealaltă parte, Oţelul a fost echipa care a avut în spate acest public minunat, spiritul lui Dorinel Munteanu, o echipă bine pregătită fizic, eu zic că au meritat calificarea”, a declarat Cristi Dulca, la Fotbal Show, pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele