Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

EXCLUSIV ǀ Specialistul a dat verdictul după Mioveni - CFR! Penalty neacordat, deşi VAR-ul a intervenit

CFR Cluj Publicat pe 13 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20918985/1/cfr-mioveni-penalty.png

CFR Cluj putea rata victoria în partida cu CS Mioveni, care a fost în direct la Prima Sport 2 şi aplicaţia www.primaplay.ro! Clujenii au marcat pe final, în ultimele minute, dar anterior, în minutul 67, puteau primi loviură de la 11 metri.

Deşi pe reluări a fost evident faptul că Garutti l-a lovit în picior pe Yeboah în urma unui corner şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri pentru CFR Cluj, arbitrul Horia Mladinovici nu a arătat punctul cu var nici măcar după ce a revăzut faza, după ce au intervenit oamenii din camera VAR.

Gică Popescu, deşi e conducător al Farului, echipă în duel cu CFR Cluj pentru titlu în acest sezon, la cum se prezintă în acest moment lucrurile, a afirmat că, din punctul său de vedere, reluarea din spatele porţii e evidentă, iar CFR Cluj trebuia să primească lovitură de la 11 metri.

Aici se vede (n.r. – la reluarea din spatele porţii) că e fault, din altă secvenţă (n.r. – altă cameră) se vede altceva. Ne întrebăm de ce a luat această decizie arbitrul. Îl atinge puţin Garutti, dar cred că se poate da penalty. Arbitrul nu a considerat că e suficient. Dintr-un unghi e penalty, iar din altul nu”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal, Show, în direct la Prima Sport 1.

Faza la care CFR Cluj putea primi 11 metri 

Malele a adus victoria pentru CFR Cluj 

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a SuperLigii, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro.

În minutul 87 a venit golul oaspeţilor, marcat de Malele, cu o lovitură de cap. În al treilea minut de prelungire al partidei, arbitrul a anulat un gol al lui Roger.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele