Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Fac un apel către jucătorii mei să ne trezim”. Primul eşec pentru Bogdan Andone la Botoşani

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21474804/1/afc-hermannstadt-sibiu-afc-botosani-superliga-superbet-28-01-2024.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Balaure, în minutele 10 şi 50.

Moldovenii rămân pe ultimul loc, iar noul antrenor, Bogdan Andone a tras un semnal de alarmă. Pentru acesta este primul eşec de când i-a preluat pe cei de la Botoşani.

 

”Un meci dificil, ne aşteptam. Un adversar puternic, omogen, cu calitate. Noi nu ne-am ridicat la nivelul la care ar fi trebuit din punct de vedere al atitudinii, al agresivităţii. Am primit primul gol foarte uşor şi foarte rapid. Asta ne-a destabilizat.

A doua repriză a început cu o greşeală, greşeli în lanţ la golul doi, nepermise la acest nivel. Dacă nu reuşim să revenim la nivelul de muncă, sacrificiu avut cu CFR Cluj, va fi foarte dificil să ne salvăm de la retrogradare. Ăsta e crudul adevăr, trebuie să ne trezim rapid, iar de mâine să pregătim meciul din următoarea etapă (n.red. cu Poli Iaşi).

Felicit Sibiul, a fost o victorie meritată. Sper şi fac un apel către jucătorii mei să ne trezim şi să pregătim următorul meci”,
a concluzionat Andone.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele