Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

FC Botoşani a obţinut prima victorie din campionat, iar omul meciului a făcut spectacol la declaraţii: ”E ca şi cum am fi câştigat campionatul, aşa mă simt!”

FC Botoșani Publicat pe 23 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21436178/1/fc-botosani-sc-dinamo-1948-sa-superliga-superbet-18-12-2023.jpg

Echipa FC Botoşani a învins vineri, în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii. Este prima victorie a sezonului pentru FC Botoşani.

La Galaţi, gazdele au presat, dar nu au reuşit să marcheze sau să producă ocazii mari de gol, iar moldovenii au trimis primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 38.

În minutul 50, golul lui Maciel a fost anulat pentru ofsaid, iar gazdele au rămas în zece din minutul 64, după ce Adrian Rus a primit direct cartonaşul roşu. După trei minute, Eduard Florescu a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul, dar gălăţenii nu au avut reacţie şi, în minutul 90+1, Ilicic i-a pasat în careu lui Eduard Florescu, care a reuşit dubla.

La finalul meciului, Eduard Florescu a făcut show la declaraţii. Jucătorul lui FC Botoşani susţine că se simte ca la câştigarea unui campionat, după ce FC Botoşani a obţinut prima victorie. 

”E ca şi cum am fi câştigat campionatul, aşa mă simt. Ne bucurăm, a venit Moş Crăciun mai devreme, îl aşteptam de mult timp. I-am scris şi lui Moş Niculae şi tot aşa, n-a venit. Acum a venit Moş Crăciun mai repede. Suntem fericiţi că lăsăm o impresie bună.

Suntem fericiţi că am câştigat aici cu o echipă foarte bună. A venit vacanţa, ne bucurăm, ne încărcăm bateriile... Bine, au fost descărcate de când a început campionatul.

Trebuie să revenim mai puternici. Nu doar în seara asta am arătat că se poate. Nu mai ştiam să ne bucurăm. Şi când am dat gol, îmi venea să iau mingea să o pun la jumate.

A fost o serie groaznică, nopţi nedormite, groaznic. Ne bucurăm că s-a închis seria neagră. Aşteptăm pregătirea de iarnă şi sper să revenim mai puternici. 

Nu ştiu dacă multă lume a observat un mic aspect. După meciul cu Dinamo, s-au cam rărit, au rămas doar caracterele. Au lipsit câţiva.

Îmi cer scuze dacă-i jignesc, dar nu mă interesează, de fapt. Sunt nişte laşi. Au venit după meciul cu Dinamo nişte accidentări, aşa... Peste noapte, aşa. O fi venit cineva noaptea, când dormeau, şi le-a dat câte una în genunchi”, a spus Eduard Florescu.

FC Botoşani s-a impus cu 2-0, reuşeşte prima victorie a sezonului şi se află tot pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 12 puncte. Echipa lui Mihai Ciobanu s-a apropiat însă la numai un punct de Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele