Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

FC Botoşani, pe punctul să aibă în sfârşit un nou antrenor. ”Sper ca în două zile”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 27 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21441908/1/otelul-galati-fc-botosani-superliga-superbet-22-12-2023.jpg

Ultima clasată din Superliga, FC Botoşani este pe punctul de a începe anul 2024 cu un nou antrenor pe banca tehnică. Recent retras din cariera de fotbalist, Andrei Patache (36 de ani) s-a ocupat ultima dată de pregătirea echipei, dar nu a putut da indicaţii la meciuri, nefiind posesor de Licenţă PRO.

Valeriu Iftime vine cu veşti bune pentru fanii formaţiei moldave. El a anunţat că în scurt timp va fi anunţat noul antrenor, însă nu a dezvăluit identitatea acestuia.

"Discutăm cu antrenori, sper ca în două zile să am şi numele celui care va prelua echipa. Sunt antrenori români, unul de afară, altul din ţară", a spus Iftime, pentru cei de la Orange Sport.

Liviu Ciobotariu nu se întoarce!

Revenirea lui Liviu Ciobotariu la FC Botoşani a fost doar un zvon, iar Valeriu Iftime a dezminţit o eventuală colaborare.

Omul de afaceri a dezvăluit că tehnicianul şi-a ales viitoare destinaţie, urmând să preia un club din zona Golfului.

”Nu este Liviu Ciobotariu noul antrenor de la FC Botoşani. Nici măcar nu am negociat, Liviu Ciobotariu are oferte din Golf, a plecat deja acolo, îi doresc multă sănătate. Chiar nu ştiu de unde a apărut această ştire despre Liviu Ciobotariu la FC Botoşani”, a dezvăluit Iftime, pentru Orange Sport.

În vârstă de 52 de ani, Liviu Ciobotariu şi-a început cariera de antrenor în 2006, la FC Naţional, acolo unde a îndeplinit funcţia de intermiar. În România, tehnicianul a mai fost la cârma echipelor Dunărea Galaţi, CS Otopeni, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSMS Iaşi, ASA Târgu Mureş, Hermannstadt, Voluntari şi Sepsi. 

La Botoşani, Liviu Ciobotariu a mai fost în perioada 2018-2019.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele