Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Femeia care l-a acuzat pe Christian Horner de comportament nepotrivit va face apel la decizia Red Bull de a-i respinge plângerea

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21525958/1/tw-horner.jpg

Femeia care a făcut acuzaţii despre comportamentul lui Christian Horner va face apel la decizia Red Bull de a-i respinge plângerea, relatează BBC.

Ea va cere celor de la Red Bull să îşi reconsidere decizia, care a fost luată după o investigaţie efectuată de un avocat.

Horner, în vârstă de 50 de ani, a negat întotdeauna acuzaţiile care i se aduc.

Acuzaţiile la adresa lui Horner au ieşit la iveală la începutul lunii februarie, dar ancheta privind comportamentul său a început cu aproape o lună înainte. Red Bull a numit un avocat extern pentru a investiga afirmaţiile. După ce raportul acestuia a fost prezentat consiliului de administraţie al companiei, acesta a decis să respingă plângerea.

Horner a declarat că este "timpul să tragem linie" în această controversă, pe fondul speculaţiilor continue privind independenţa anchetei şi motivele pentru care Red Bull a luat această decizie.

Decizia reclamantului de a riposta la acţiunile Red Bull este un indiciu în plus că această controversă va continua pentru o perioadă de timp.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele