Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

Feyenoord, scor fluviu cu Şahtior Doneţk. Juventus, Manchester United şi Sevilla s-au calificat mai departe

Europa League Publicat pe 16 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21061251/1/twitter-uefa-europa-league.jpg

Feyenoord Rotterdam a învins joi, pe teren propriu, scor 7-1, formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, în manşa secundă a optimilor Ligii Europa. În sferturi mai merg Juventus, victorioasă la Freiburg, Manchester United – victorie cu Betis Sevilla şi FC Sevilla.

Feyenoord Rotterdam s-a calificat în sferturile Ligii Europa după ce a surclasat pe ucrainienii de la Şahtior Doneţk cu 7-1 în returul de la Rotterdam. La pauză a fost 3-0 pentru olandezi care merg mai departe cu scorul general de 8-2. Pentru Şahtior este una din cele mai severe înfrângeri suferită în cupele europene, după un 0-7 înregistrat în ediţia 2014-15 din Liga Campionilor, pe terenul lui Bayern Munchen.

Manchester United câştigase turul, din Anglia, cu 4-1, dar s-a impus şi la Sevilla, în faţa lui Betis. Unicul gol al meciului a fost înscris de Rashford.

Juventus s-a impus la Freiburg după ce câştigase prima manşă, de la Torino, cu 1-0. Vlahovic a deschis scorul dintr-un penalti comis de Manuel Gulde în finalul primei reprize, jucătorul german fiind şi eliminat de pe teren. Chiesa a stabili scorul final în ultimele secunde ale meciului.

Fenerbahce s-a impus cu 1-0 în faţa spaniolilor de la FC Sevilla, prin golul lui Enner Valencia, din penalti, dar mai departe, în sferturi, merge FC Sevilla, victorioasă în prima manşă cu 2-0.

Rezultate înregistrate joi în meciurile manşei secunde din optimile Ligii Europa

  • Feyenoord Rotterdam - Şahtior Doneţk 7-1 (Gimenez 9, Kökçü 24, 38 penalti, Idrissi 49, 60, Jahanbakhsh 64, Danilo Pereira 67 / Kelsy 87);
  • Betis Sevilla – Manchester United 0-1 (Rashford 56);
  • Freiburg – Juventus 0-2 (Vlahovic 45 penalti, Chiesa 90+5);
  • Fenerbahce – FC Sevilla 1-0 (E. Valencia 41 penalti).

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile şi semifinalele Ligii Europa va avea loc în ziua de 17 martie, iar faza sferturilor a fost programată pentru luna aprilie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele