Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Final de eră pe Anfield! Firmino va pleca la finalul sezonului de la Liverpool

Liverpool Publicat pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21042713/1/profimedia-0757356945.jpg

Atacantul brazilian Roberto Firmino va pleca de la Liverpool la finalul sezonului, după opt ani petrecuţi pe Anfield, a anunţat, vineri, presa engleză.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani a decis să plece, el nedorind o prelungire a contractului care expiră la finalul sezonului, potrivit Sky Sports şi BBC.

Firmino, care a marcat 102 goluri în 352 de apariţii pentru club, a jucat un rol esenţial în revenirea lui Liverpool în elita fotbalului englez şi european sub conducerea lui Jürgen Klopp.

După sosirea în 2015 de la Hoffenheim, Firmino a obţinut titluri în Liga Campionilor (2019), Premier League (2020), Cupa Angliei (2022), Cupa Ligii (2022) şi Cupa Mondială a Cluburilor (2019).

Însă în ultimele sezoane, el a fost nevoit să facă faţă concurenţei venite după transferurile lui Diogo Jota, Luis Diaz, Darwin Nunez şi Cody Gakpo.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele