Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Finalul unei ere! David de Gea şi-a anunţat plecarea de la Manchester United prin intermediul unui mesaj emoţionant

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 8 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21250471/1/de-gea.jpg

David de Gea (32 de ani) pleacă de la Manchester United, după 12 ani în care a apărat buturile ”diavolilor”, fiind adus de legendarul Sir Alex Ferguson de la Atletico Madrid, contra sumei de 25 de milioane.

Între portarul spaniol şi formaţia din Premier League s-au purtat negocieri pentru prelungirea contractului, însă fără succes.

"Am vrut doar să trimit acest mesaj de adio tuturor suporterilor lui Manchester United. Aş dori să-mi exprim recunoştinţa şi aprecierea neclintită pentru dragostea din ultimii 12 ani. Am realizat multe de când dragul meu, Sir Alex Ferguson, m-a adus la acest club.

Mereu am fost incredibil de mândru de fiecare dată când am purtat acest tricou, am reprezentat cel mai mare club din lume şi a fost o onoare pe care au avut-o doar câţiva fotbalişti norocoşi.

A fost o perioadă de neuitat şi de succes de când am venit aici. Nu credeam că atunci când am plecat din Madrid, pe vremea când eram un puşti, voi reuşi să realizez aşa ceva. Acum, este momentul potrivit să accept o nouă provocare, să mă împing din nou într-un mediu nou.

Manchester va fi mereu în inima mea, m-a modelat şi nu mă va părăsi niciodată”
, a postat de Gea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri