Ultima oră
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul ”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul

Florentino Perez s-a răzgândit! Jucătorul rămâne pe "Santiago Bernabeu"

La Liga Publicat pe 14 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21460725/1/zjbhzdq3zgmwnjjinzg5mgu0otvmmwqxn2iz-thumb.jpg

Nacho Fernandez va rămâne la Real Madrid, după ce Ancelotti l-a convins pe preşdintele Florentino Perez să se răzgândească.

Presa din Spania a anunţat astăzi că Nacho va semna prelungirea contractului scadent până în vară. Încrederea profundă pe care antrenorul o are în fundaşul central l-a convins şi pe liderul formaţiei să îi mai acorde o şansă, după ce intrase pe "lista neagră" a acestuia.

La finalul anului 2023, Ancelotti i-a transmis căpitanului echipei că Madridul este casa lui şi că va putea juca aici până când doreşte.

Modric şi Vasquez, liberi de contract din vară

Veteranii madrilenilor vor rămâne liberi de contract la finalul sezonului actual. Cei doi au îmbrăcat tricoul "Los Blancos" mai bine de 10 ani, fiind piese de bază in echipa lui Carlo Ancelotti.

Luka Modric a jucat în 509 meciuri pentru Real Madrid, reuşind 38 de goluri şi 81 de assisturi. Lucas Vasquez se poate lăuda cu 34 de goluri şi 60 de assisturi in 331 de meciuri

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele