Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Florin Răducioiu îi avertizează pe patronii din Superliga după ce jucătorii de la FC Botoşani ”s-au dat loviţi”: ”Aveţi grijă ce cumpăraţi. Eu ştiu de la Dinamo!” | VIDEO EXCLUSIV

FC Botoșani Publicat pe 22 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21435651/1/screenshot-316.png

Echipa FC Botoşani a învins vineri, în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii. Este prima victorie a sezonului pentru FC Botoşani.

La Galaţi, gazdele au presat, dar nu au reuşit să marcheze sau să producă ocazii mari de gol, iar moldovenii au trimis primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 38.

În minutul 50, golul lui Maciel a fost anulat pentru ofsaid, iar gazdele au rămas în zece din minutul 64, după ce Adrian Rus a primit direct cartonaşul roşu.

După trei minute, Eduard Florescu a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul, dar gălăţenii nu au avut reacţie şi, în minutul 90+1, Ilicic i-a pasat în careu lui Eduard Florescu, care a reuşit dubla.

După meci, Florin Răducioiu a tras un mesaj de alarmă pentru pentru patronii din Superligă care aduc fotbalişti din afară. 

”Trebuie să fie foarte atenţi directorii sportivi, preşedinţii, proprietarii cluburilor. Fiţi foarte atenţi. Ce jucători luaţi, cât sunt de motivaţi.

De unde vin, din ce ţări. Încercaţi să aflaţi cât mai multe despre ei. Acum e clar că mulţi nu ştiu unde este Botoşaniul, dar nu este simplu în această perioadă a anului să iei jucători.

Eu am trecut prin asta cu Dinamo. Trebuie să ştii să alegi”, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport. 

 

FC Botoşani s-a impus cu 2-0, reuşeşte prima victorie a sezonului şi se află tot pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 12 puncte. Echipa lui Mihai Ciobanu s-a apropiat, însă, la numai un punct de Dinamo. Oţelul are 26 de puncte şi ocupă locul 11.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele