Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Gaz Metan a suferit o nouă depunctare! Începe play-out-ul din Casa Liga 1 cu un singur punct

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 10 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20632626/1/gaz-metan-112.jpg

Gaz Metan a mai suferit o depunctare din cauza problemelor cu banii pe care le are. Încă opt puncte i-au fost luate din totalul celor acumulate până acum, astfel că în play-out va începe cu un punct, nu cu nouă. Ioan Mărginean, Eusebiu Iulian Tudor, Mircea Diaconescu şi Mihai Teja au acţionat clubul pe cale legală, astfel că Gaz Metan a pierdut câte două puncte pentru fiecare caz.

Aşa se face că Gaz Metan este acum pe ultimul loc în play-out-ul din Casa Liga 1, cu un singur punct, la şase puncte de Clinceni şi la opt de Dinamo.

”În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal sancţionarea CS Gaz Metan Mediaş cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 19.02.2022 – 05.03.2022”, este motivarea Comisiei FRF.

Gaz Metan trebuie să plătească sumele restante către cei amintiţi până la 23 martie, în caz contrar va suferi alte depunctări.

Clasamentul play-out-ului acum:

  1. FC Botoşani - 23p
  2. UTA - 20p
  3. Rapid - 20p
  4. Sepsi - 20p*
  5. Chindia - 18p*
  6. FCU Craiova 17p*
  7. CS Mioveni 15p*
  8. Dinamo 9p*
  9. Clinceni 7p
  10. Gaz Metan 1p

Gaz Metan, şansă să termine, totuşi, campionatul

Gaz Metan Mediaş speră că va termina play-out-ul din Casa Liga 1 şi va evita, astfel, desfiinţarea! S-au operat schimbări în organigrama clubului, iar brazilianul Eric de Oliveira (36 de ani) face acum parte din Consiliul Director.

Cea mai importantă dintre decizii e înlocuirea lui Valentin Iordănescu din funcţia de preşedinte, rol în care Consiliul Director l-a votat pe Marius Nistor, cel care a obţinut 43 de voturi dintr-un total de 55. Astfel, clubul are din nou drept de semnătură şi, încet-încet, va putea rezolva o parte din problemele care au dus la depunctare şi pierderea jucătorilor importanţi.

Eric de Oliveira, prima funcţie după retragerea din fotbal!

Unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului, Eric de Oliveira a acceptat să facă parte din Consiliul Director al lui Gaz Metan Mediaş. Este, de altfel, prima funcţie acceptată de cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc după retragerea din activitatea de fotbalist profesionist:

"În cursul zilei de astăzi a avut loc întrunirea Consiliului Director având ca scop principal alegerea noului preşedinte al echipei. Cu 43 de voturi dintr-un total de 55, Marius Nistor a fost ales în funcţia de preşedinte al clubului CS Gaz Metan Mediaş. 

Tot în cadrul acestei întruniri, s-a luat decizia oficială ca Teodor Luca (reprezentant Joma) şi Valentin Iordănescu să fie înlocuiţi în Consiliul Director cu Dorel Vlaşin (reprezentant al Primăriei Mediaş) şi Florin Rusu (reprezentantul suporterilor echipei Gaz Metan). De asemenea, din noul Consiliu Director va face parte şi Eric De Oliveira. 

Şansele ca echipa să termine acest campionat pe teren au crescut considerabil deoarece echipa are din acest moment drept de semnătură prin intermediul noului preşedinte!", e anunţul făcut de suporterii lui Gaz Metan Mediaş, prin intermediul Facebook.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri