Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Gheorghe Hagi, amendat şi suspendat pentru eliminarea cu Hermannstadt. ”Regele”, pus la zid de FRF

Farul Constanta Publicat pe 15 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21386310/1/hagi-1.jpg

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, suspendarea tehnicianului echipei Farul, Gheorghe Hagi, ca urmare a eliminării de la meciul cu Hermannstadt.

Hagi a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină:

  • CSM POLITEHNICA Iaşi vs. SC OŢELUL Galaţi – Incidente - În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul Otelul Galaţi cu penalitate sportivă de 5.000 lei.
  • FC FCSB vs. FCU 1948 Craiova - Eliminare Creţu Valentin (FC FCSB) - În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.
  • AFC Botoşani vs. FC Voluntari - Eliminări Nemec Adam (FC Voluntari), Pius Udeme Junior (FC Botoşani) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorii cu suspendare pentru câte un joc şi câte o penalitate sportivă de 740 lei.
  • AS FC Universitatea Cluj vs. ACS Petrolul 52 - Eliminare Gheorghe Valentin (FC U Cluj) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

Gheorghe Hagi şi-a expus nemulţumirea

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul, este supărat pe arbitrul meciului cu Hermannstadt, de acasă, scor 1-1, căruia i-a reproşat că la faza golului sibienilor a fost fault în atac.

”Sunt momente şi momente, se pare că nu gestionăm bine finalurile de meci. Dar nu despre meci trebuie să vorbim, ci despre domnul arbitru. M-am dus la el să întreb de ce nu a dat fault, dacă tot e VAR. Că aşa se face. Larie a fost faultat înainte să primim gol. L-am întrebat şi mi-a dat direct roşu. Normal că după aia i-am zis şi eu câte una. Atâta aroganţă... E dreptul meu să mă duc şi să îl întreb, dar el să se comporte de o asemenea manieră, cu atâta aroganţă!

E protagonist! “I-am dat roşu lui Hagi”, l-a văzut toată lumea, l-au văzut şi la Cluj. A fost atât de clar la Larie, e fault! Dacă nu e înseamnă că am eu o problemă şi nu înţeleg eu fotbalul. Ce să mai explice CCA, din faza aia noi am luat gol. Din păcate, arbitrul, astăzi, el ştie ce a gândit, ce a făcut. Atât de arogant! Nu am voie să îl întreb de ce e VAR-ul? Nu am avut dialog, mi-a dat direct roşu.

Nu am voie, ei sunt şefii, protagoniştii, ei dictează rezultatele, noi trebuie să stăm drepţi. Avem patru meciuri acasă, egaluri, e clar că ceva nu funcţionează. Probabil aşa e fotbalul, învăţăm în fiecare zi câte ceva. Trebuie să găsim soluţia, să muncim în continuare. Sper ca uşor, uşor să strângem rîndurile. Mai avem o problemă. Cred că cei care vin de pe bancă nu aduc nimic în plus, şi asta nu e bine”, a declarat Gheorghe Hagi, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele