Ultima oră
Gigi Becali, totul pentru Champions League! Transferul stelar anunţat de patronul FCSB: ”Acum se negociază!”

Gigi Becali, totul pentru Champions League! Transferul stelar anunţat de patronul FCSB: ”Acum se negociază!”
Adevărul a fost spus! Motivul pentru care Mitriţă nu a fost chemat la naţională de Iordănescu: ”Eu am spus încă din vară!”

Adevărul a fost spus! Motivul pentru care Mitriţă nu a fost chemat la naţională de Iordănescu: ”Eu am spus încă din vară!”
Timo Werner va rămâne la Tottenham în sezonul următor Timo Werner va rămâne la Tottenham în sezonul următor
Ultimă oră! Anunţul clar făcut despre Zidane Ultimă oră! Anunţul clar făcut despre Zidane
Arina Sabalenka a reuşit o performanţă! Jucătoarea belarusă s-a calificat în 68 de minute în turul doi la Roland Garros Arina Sabalenka a reuşit o performanţă! Jucătoarea belarusă s-a calificat în 68 de minute în turul doi la Roland Garros
Corvinul Hunedoara, 4 transferuri spectaculoase pentru Europa League Corvinul Hunedoara, 4 transferuri spectaculoase pentru Europa League

Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa”

Farul Constanta Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21591479/1/441558265-305186285962992-3536248618064034587-n.png

Farul Constanţa a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 3-3, cu Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a IX-a din play-off-ul Superligii. Oltenii au revenit de la 0-3 şi au stabilit scorul final în minutul 90+5.

 În urma acestui rezultat, campioana din sezonul trecut a rămas fără şanse la clasarea pe unul dintre locurile 2-3, care duc în preliminariile UEFA Conference League.

Gică Hagi a fost foarte supărat, după ce elevii său au fost egalaţi, deşi au condus până pe final cu 3-0. ”Regele” este extrem de dezamăgit de atitudinea unor jucători, mai ales de cea a lui Dragoş Nedelcu, despre care a spus că este de nerecunoscut în acest sezon.

”Noi am în pierdut în iarnă un jucător, în ultima zi în care se putea, un jucător care putea juca patru posturi (n.r. Andrei Artean). Era polivalent, era puternic. Am pierdut şi alţi doi jucători, pe care nu prea am putut să-i folosim, sau dacă l-am folosit, cum e Nedelcu, din păcate… greu. Doar cu prezenţa. N-ai cum.

Anul trecut a jucat, potenţialul lui Nedelcu îl ştiţi. Singurul de anul ăsta e Dina, cât să fugă şi el? A venit şi Queiros, care, cât de cât, şi el… Restul, cum facem? Îmi pare rău, pentru Nedelcu îmi pare rău că zic public.

 

Îmi pare rău, dar nu se poate aşa. Ne aşteptam de la el să fie numărul 1. Anul trecut, a venit după doi ani în care n-a jucat şi a jucat. Anul ăsta mai mult a stat decât a jucat.

Îmi pare rău, pentru că e jucătorul cel mai bine plătit din echipă. E plătit bine, e la nivel de primele două echipe, nu la nivel de Farul, la nivelul lui… Sunt bani mulţi. Am plătit doi ani, dar am avut jucătorul un an.

 

Cu asta cred că închei conferinţa că n-are… Îmi pare rău. Jucătorul trebuie să fie puternic, mai ales el. Trebuie să reflecteze la ce se întâmplă cu el. Trebuie să se gândească serios, dar cu noi la anul nu mai poate, chiar dacă mai are un an contract. Cred că ne vom despărţi”, au fost cuvintele lui Gică Hagi, la finalul meciului cu Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele