Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Gică Hagi, supărat pe jucătorii săi după înfrângerea 2-0 cu Dinamo. ”Se pare că n-am ţipat prea tare”

Farul Constanta Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21491314/1/conferinta-de-presa-farul-constanta-superliga-superbet-03-02-2024.jpg

Dinamo Bucureşti a dispus luni seara, în deplasare, scor 2-0, de echipa campioană a României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a.

Gică Hagi a fost deranjat de atitudinea jucătorilor săi din meciul cu ultima clasată din Superliga, iar ”regele” le-a reproşat elevilor săi că nu au intrat suficient de montaţi, greşeală pe care au mai făcut-o cu Sheriff Tiraspol şi cu HJK Helsinki, în calificările din cupele europene.

”E al treilea moment în care am greşit anul acesta! Am avut două, iar ăsta e al treilea. Le-am zis: `E un moment important pentru noi!`. Dar văd că şi de data aceasta am clacat. Trei momente! Sheriff, Helsinki, iar ăsta e al treilea (n.r. - înfrângerea cu Dinamo).

Sunt momente în care trebuia să arătăm. Asta le-am zis toată săptămâna. Aşa am pregătit meciul, dar se pare că nu m-au auzit, se pare că n-am ţipat prea tare, am vorbit mai lent, mai domol, mai moale. Sper, alături de conducere, să găsim soluţii viabile. Şi am ratat o şansă mare!”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă de după meci.

VIDEO | Farul - Dinamo 0-2

Dinamo a fost mai sigură la Ovidiu şi a deschis scorul în minutul 29, prin Velkovski, care a deviat cu capul o centrare a lui Pavicic. Imediat după pauză acelaşi Pavicic a pasat pentru Denis Politic, care a înscris pentru 2-0 în minutul 48.

Gazdele au trecut pe lângă gol în minutul 67, când Larie a trimis în bară, iar Dinamo se putea desprinde la trei goluri în minutul 74, prin Amzăr. S-a terminat cu victoria lui Dinamo, scor 2-0.

Aflată la primul succes după trei înfrângeri consecutive, echipa lui Kopic are 19 puncte şi, deşi este pe ultimul loc al clasamentului, a egalat la puncte pe FC Botoşani. Farul Constanţa este pe locul 5, cu 37 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele