Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Gigi Becali a intrat în direct după eşecul contra Craiovei şi a şocat pe toată lumea: ”Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21582591/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-2.jpg

Echipa Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 2-0, în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii. Oaspeţii au ratat un penalti.

Oltenii au deschis scorul repede la Craiova, încă din minutul 4. Baiaram a executat un corner, Jovan Markovic a trimis în bară, iar Raul Silva a reluat în plasă mingea ricoşată până la el.

Anzor Mekvabishvili l-a încercat pe Târnovanu cu un şut din afara careului, în minutul 28, iar bucureştenii au ratat cea mai mare ocazie a lor în minutul 44, când Baba Alhassan a pătruns în careu şi i-a pasat lui Miculescu, acesta reluând pe lângă poartă. Oaspeţii au ratat o ocazie mare şi în minutul 55, prin Octavian Popescu, apoi Olaru a şutat şi Laurenţiu Popescu a respins. 

Gazdele au revenit în atac şi Andrei Ivan a reuşit să dubleze avantajul echipei lui Gâlcă, în minutul 70. După cinci minute FCSB a primit penalty după consultarea VAR, pentru un fault al lui Houri la Olaru şi acelaşi Olaru a ratat lovitura de pedeapsă în minutul 77, trimiţând în bară. 

Au ratat apoi Vlădoiu şi Alexandru Băluţă, iar Alexandru Mitriţă a ţinut prea mult de minge în careul bucureştenilor şi nu a putut înscrie, în minutul 90. Ivan şi Bana nu l-au putut învinge pe Târnovanu în minutul 90+4, iar meciul s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Craiovei, scor 2-0.

La finalul meciului, Gigi Becali a intrat în direct la Prima Sport. Patronul FCSB a oferit mai multe declaraţii în stilul caracteristic. 

 

”Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt!”

”Până acum vă spuneam să ne aduceţi echipe. Acum vă spun ‘aduceţi-ne antrenori’. Văd că Şucu vrea să-l aducă pe Mircea Lucescu. A venit şi Dan Petrescu. Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt.

Îl vreau pe Lucescu să vină la Rapid, am şi eu cu cine să mă bat. De-aia n-am vrut să plec la Liverpool. Când am auzit că vine Lucescu la Rapid… Dacă-i dă un milion, cred că vine. Şi un buget de 7-8 milioane de euro de transferuri.

Lucescu e un om deştept. E cel mai mare antrenor român din toate timpurile. Poate Gică Hagi să-l ajungă. Ar fi un campionat frumos, competitiv. Nu numai că vor băga ei bani acolo, dar mă întărâtă şi pe mine.

Nu va fi caterinca aia cu Borcea, cu ăia. Îi mulţumesc şi lui Neluţu Varga şi lui Şucu pentru că mi-au adus antrenori, că nu mai aveam cu cine. Pe Dică de lângă tine l-am decapitat (n.r. râde)”, a declarat Gigi Becali, la pe Prima Sport 1.

FCSB a pierdut primul meci din acest play-off şi este deja campioană, conducând în campionat cu 49 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul secund, cu 40 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele