Ultima oră
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”

FCSB Publicat pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21585541/1/bec.jpg

FCSB a câştigat titlul fără prea mari emoţii în acest sezon, iar Gigi Becali s-a dezlănuţuit. 

Finanţatorul „roş-albaştrilor” a oferit o serie de declaraţii la palatul său din Pipera la o zi după câştigarea titlului de campioană, în duelul cu Farul Constanţa. Patronul bucureştenilor a dat o declaraţie de senzaţie prin care a stârnit amuzamentul tuturor. Latifundiarul din Pipera a anunţat în mor ironic că va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool.

Becali a ieşit din nou la rampa cu o mai multe declaraţii. Acesta a vorbit mai întâi despre antrenorii cu care se va bate la titlu în sezonul următor, iar apoi l-a ironizat pe Costel Gâlcă, tehnicianul Universităţii Craiova.

„Daţi-mi antrenori, nu mai am cu cine. Vine Mircea Lucescu, pentru mine e o mare provocare, să mă pot lupta cu el. Este şi premieră, este mare bucurie. Voiam să plec la Liverpool, dar nu mai plec. Stau aici, să mă războiesc cu Lucescu. A venit şi Dan Petrescu. 

Nu i-am propus, n-am îndrăznit (n.r. - pe Lucescu la FCSB). Lucescu e cel mai mare, nu vine fără un milion. Nu poţi să dai un milion la un antrenor. Dacă îi dă un milion, eu zic că vine. Trebuie să-i dai şi şapte milioane de transferuri. Şucu are bani, dacă vrea să o facă, o face. 

Este Rotaru, este Gică, este Şucu, este Varga. Acum e ambiţia mai mare. Ce Gâlcă? E Gâlcă de talia mea? Eu vorbesc aici de Hagi, de Petrescu. Ălă nu e de talia mea” , a spus Gigi Becali la Palat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele