Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

”Îmi pare rău pentru Cristiano Bergodi”. Marius Măldărăşanu a vorbit despre posibilitatea de a fi noul antrenor al celor de la Rapid

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 15 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21425134/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

FCSB – Hermannstadt, cel mai puternic meci din etapa cu numărul 20 a Superligii, va fi transmis în direct la Prima Sport 1, sâmbătă, de la ora 20:00, şi online de către platforma www.primaplay.ro, locul unde se văd toate partidele din campionatul României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai interesante faze ale duelului cum ar fi golurile, ratările, paradele spectaculoase sau deciziile VAR.

 

Văzut ca un posibil înlocuitor pentru Cristiano Bergodi la Rapid, Marius Măldărăşanul, antrenorul sibienilor, a declarat că nu are de gând să plece şi a punctat că se simte bine şi respectat la actuala echipă.

”Sunt aici, mă simt bine, mă simt respectat, am o muncă de făcut, dau totul ca să ne atingem obiectivele.

Îmi pare rău pentru Cristiano Bergodi, numai în pielea lui să nu fii. L-am avut antrenor, îl cunosc foarte bine, îi doresc multă baftă. Ştim cu toţii că acolo există o conducere foarte echilibrată şi cu siguranţă va merge pe continuitate care, din punctul meu de vedere, duce la performanţă”, a declarat Măldărăşanu, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele