Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Încă un kosovar în Superliga! Atacantul ce a evoluat contra lui CFR Cluj vine să lupte la play-off

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21479561/1/berisha.jpg

Albin Berisha (23 de ani) este al cincilea fotbalist din Kosovo care ajunge în Superliga. Atacantul va îmbrăca tricoul celor de la Petrolul Ploieşti.

Prahovenii vor plăti suma de 200.000 de euro pentru serviciile lui Berisha, informează Fanatik.

Atacantul vine de la Ballkani, formaţie ce a jucat contra celor de la CFR Cluj, în grupele Conference League. În acest sezon are cifre bune, 7 goluri în 18 apariţii.

Berisha le mai are în CV pe: Laci (Albania), Besa, Liria şi Malisheva (ultimele 3 din Kosovo).

Petrolul Ploieşti îşi cedează un jucător important!

 

Petrolul Ploieşti se desparte de Jefferson (30 de ani), unul din oamenii de bază ai prahovenilor.

Mijlocaşul brazilian se va transfera în Turcia, la Boluspor, ce se află pe locul 9 în liga secundă, informează Stiripesurse.

  • 17 partide a bifat Jefferson în acest sezon din Superliga.

În vârstă de 30 de ani, Jefferson vine să fortifice compartimentul median, fiind un jucător cu experienţă importantă acumulată la nivelul primelor eşaloane din Brazilia şi Turcia.

În ţara natală, Jefferson Nogueira Junior a evoluat pentru Figuirense şi Fortaleza, adunând 41 de prezenţe în Serie A braziliană, înainte de a ajunge în Europa, în ianuarie 2018, atunci când a semnat cu gruparea turcă Gaziantep FK.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri