Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Ion Ţiriac a comentat războiul dintre Rusia şi Ucraina! Cum a ratat întâlnirea cu Vladimir Putin

Noutăți Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20624064/1/tiriac.jpg

În cadrul unui scurt interviu, Ion Ţiriac a comentat cel mai arzător subiect al momentului: războiul dintre Rusia şi Ucraina.

Fostul mare tenismen a relatat şi cum a fost aproape să-l cunoască personal pe Vladimir Putin, dar şi despre relaţia pe care o are cu fostul preşedinte american, Donald Trump. 

„(n.r. despre războiul dintre Rusia şi Ucraina) Noi putem să jucăm un rol mult, mult, mult mai înalt. Într-o formă de diplomaţie, decât într-o formă belică. Suntem foarte aproape de Rusia. Şi ca istorie, de atâtea sute de ani, tot mereu am avut de-a face cu ruşii, ruşii, ruşii... Nu ştiu, când o începe Putin să spună 'România şi Polonia'... Suntem foarte aproape!

Nu mi-e teamă pentru că sper că raţiunea prevalează. Că o fi Biden, că o fi Putin, NATO, domnul Geoană... Însă trebuie ţinut cont că noi suntem cei mai aproape geografic! Eu sunt ăla cel mai aproape. 

(n.r. dacă s-a cunoscut cu Putin) Nu l-am cunoscut cum l-am cunoscut pe Trump. Ştiţi foarte bine că Putin este preşedintele de onoare al Federaţiei Internaţionale de Judo. (n.r. a fost suspendat din funcţie). Eu şi Năstase trebuia să mergem să luăm ceaiul cu el la Viena acum 4-5 ani, dar eu a trebuit să plec să-mi văd familia şi nu l-am cunoscut pe domnul Putin”, a spus Ţiriac, pentru GSP.ro.

Ion Ţiriac şi Donald Trump

În continuare, Ţiriac a povestit mai multe despre Trump: „Care? Preşedintele ţării sau omul de afaceri care mânca la masă cu noi şi beam bere la Forest Hills? Când era Forest Hills, adică US Open, mâncam cu Trump un hot-dog şi beam o bere. 

Domnul Trump mi-a demonstrat odată ceva. Martina Navratilova, la un moment dat, voia să cumpere un apartament în Trump Tower. Şi mă sună: „Ion, Ion, Ion, dă-i un telefon lui Donald”. 'Măi Martina! Tu eşti cine eşti şi îmi zici să îi dau eu telefon?'. 

Dar i-am dat un telefon lui Donald şi în 20 de minute i-a oferit lui Navratilova 25% reducere să-şi cumpere apartamentul. Aşa l-am cunoscut pe domnul Trump. Cât a fost preşedinte n-am vorbit deloc”

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele