Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Irina Begu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep. ”Sper să se facă dreptate”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21212455/1/halep.jpg

Simona Halep a anunţat că audierea sa în cazul de dopaj din cauza căruia este suspendată de mai multe luni a fost amânată, la solicitarea Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului (ITIA).

Halep a precizat că prin amânările repetate care o fac să nu poată participa la turnee ITIA distruge nu doar reputaţia ei, ci şi pe ea ca jucătoare. “Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată”, a menţionat sportiva.

Irina Begu (27 WTA) şi-a manifestat susţinerea pentru Halep şi a dezvăluit că i-a trimis mesaje de încurajare.

”Nu ştiu regulile ITIA, deci nu pot să comentez foarte mult despre acest caz (n.r. - aceste amânări) pentru că nu sunt în măsură, însă pot să spun doar că îmi pare rău de Simona, că trece prin aşa ceva. Este ceva ce nu-ţi doreşti niciodată în carieră să păţeşti.

Eu am vorbit cu ea, am ţinut legătura, i-am trimis mesaje de încurajare şi sper să se facă dreptate cât mai repede, să aibă loc acel proces pentru că până la urmă despre asta e vorba, să-şi demonstreze nevinovăţia"
, a declarat Begu, pentru EuroSport.

Calificare fără emoţii în turul II la Roland-Garros

Jucătoarea Irina Begu, cap de serie numărul 27, s-a calificat în turul doi al turneului de grand slam de la Roland-Garros.

Begu, locul 27 WTA, a trecut în primul tur de sportiva din Ungaria Anna Bondar, numărul 104 mondial, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 39 de minute.

În runda următoare, Irina Begu o va întâlni pe italianca Sara Errani, numărul 73 mondial.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele