Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Istvan Kovacs, delegat la un nou meci în Cupele Europene. Românul va arbitra echipa celui mai faimos antrenor portughez

Europa League Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21056931/1/kovacs.jpg

Brigada lui Istvan Kovacs va conduce meciul Real Sociedad - AS Roma, din Liga Europa.

Istvan Kovacs va arbitra meciul dintre Real Sociedad (Spania) şi AS Roma (Italia), de joi, din manşa secundă a optimilor Ligii Europa.

Arbitrul din Carei va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii asistenţi Vasile Florin Marinescu şi Mihai Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horaţiu Feşnic.

Ei vor fi ajutaţi din camera VAR de Bastian Dankert şi Sören Storks (ambii din Germania).

Observator pentru brigada de arbitri va fi Thomas Einwaller (Austria), iar delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat  Loukas Siotropos (Grecia).

Partida dintre Real Sociedad şi AS Roma va avea loc joi, 16 martie, de la ora 22:00, pe Estadio de Anoeta din Donostia-San Sebastian. În tur, AS Roma s-a impus, scor 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele