Ultima oră
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”

Italienii au facut marele anunţ. Ştefan Radu, revenire de senzaţie la echipa unde a scris istorie

Serie A Publicat pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21522899/1/stefan-radu-exuberant-dupa-ce-a-intrat-in-istoria-lui-lazio-1.jpg

Ştefan Radu a pus capăt carierei de jucător, chiar pe ”Olimpico”. El a intrat în minutul 90+1 al partidei câştigate cu Cremonese (scor 3-2) din primăvara lui 2023 şi a fost aclamat la scenă deschisă de către fanii lui Lazio.

Radu era la Roma din ianuarie 2008, fiind mai întâi împrumutat de Lazio de la Dinamo, apoi transferat definitiv.

Titular incontestabil până la finalul sezonului trecut, când echipa era antrenată de Simone Inzaghi, Radu a prins mult mai rar echipa în sezonul trecut, în care a avut doar două apariţii, în Conference League.

Italienii au făcut marele anunţ. Ştefan Radu, revenire de senzaţie la echipa unde a scris istorie

La începutul acestui sezon, s-a vrbit despre posibilitatea ca Radu Ştefan să primească un rol în cadrul clubului, dar nimic nu s-a  concretizat. Recent, presa din Italia a anunţat că Radu Ştefan este gata să revină la Lazio. 

Sefii echipie italiene au dorit să-i ofere lui Senad Lulic rolul de coordonator al Centrului de Copii şi Juniori al lui Lazio, dar fostul mare jucător bosniac al clubului nu a fost tentat de acest post. 

Mai mult decât atât, fostul mijlocaş a propus alte nume: Miroslav Klose şi Ştefan Radu. lalaziosiamonoi.it scrie că Radu Ştefan vrea să poarte din nou o discuţie cu şefii lui Lazio, în luna iunie. 

Ştefan Radu, supranumit Il Boss, este jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei Lazio din istoria clubului, 426. A marcat de opt ori şi a oferit 21 de pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele