Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Jack Grealish, corect faţă de sine după finala Champions League: ”Am fost îngrozitor pe teren, dar nu-mi pasă!”

Manchester City Publicat pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21223437/1/profimedia-0782696535.jpg

Jack Grealish, jucătorul campioanei en-titre Manchester City, i-a mulţumit managerului Josep Guardiola după finala Champions League câştigată sâmbătă seara, în faţa grupării Inter Milano, scor 1-0.

Grealish şi-a arătat recunoştinţa pentru că Pep Guardiola a avut încredere în el.

”Este unul din momentele pentru care munceşti toată viaţa. Sunt atât de fericit. Am fost îngrozitor pe teren, dar nu-mi pasă. Să câştigi tripla cu acest grup de jucători este atât de special. Toţi cei care mă cunosc ştiu cât de mult iubesc fotbalul şi asta am muncit toată viaţa.

Familia mea a fost în tribună, i-am văzut şi am fost tare emoţionat! Tocmai i-am spus managerului echipei <<Vreau să-ţi mulţumesc!>>. A avut atât de multă încredere în mine. Este un geniu!”, a declarat Jack Grealish după finala Ligii Campionilor câştigată în faţa trupei italiene Inter Milano.

Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla: campionatul Angliei, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Tehnicianul Pep Guardiola a reuşit tripla campionat, Cupă, Liga Campionilor şi la Barcelona în 2009.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele