Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Jordan Henderson, căpitanul echipei Liverpool a primit o ofertă foarte generoasă din Arabia Saudită

Liverpool Publicat pe 13 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21255465/1/profimedia-0773673383.jpg

Mijlocaşul echipei Liverpool, Jordan Henderson, ar putea pleca în Arabia Saudită în această vară, potrivit informaţiilor din The Athletic.

Căpitanul lui Liverpool ar fi primit o ofertă de la Al-Ettifaq. Este o ofertă foarte avantajoasă, deoarece i-ar permite să câştige de cinci ori mai mult decât salariul actual.

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani nu ar fi rămas indiferent la această oportunitate şi chiar ar fi înclinat să o accepte.

El mai are contract cu Liverpool încă un sezon.

Fostul său coechipier şi legenda Reds, Steven Gerrard, a devenit în urmă cu câteva zile noul antrenor al lui Al-Ettifaq.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele