Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Jucătorii lăsaţi de Edi Iordănescu în afara lotului pentru partida cu Columbia

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21536414/1/ior-1.jpg

România urmează să dispute cel de-al doilea test din campania de pregătire pentru EURO 2024 cu naţionala Columbiei, marţi, de la 21:30, pe Wanda Metropolitano din Madrid.

Selecţionerul a decis să îi lase în afara lotului pe Ştefan Târnovanu (FCSB) şi Adrian Rus (Pafos). Acestora li se adaugă Vasile Mogoş, care s-a accidentat la precedentul joc de verificare.

Marian Aioani, Raul Opruţ şi Ionuţ Nedelcearu nu au prins echipa pentru disputa cu Irlanda de Nord, însă Edi Iordănescu i-a trecut pe foaie pentru partida cu cei din Columbia.

Românii vor asedia tribunele

Organizatorii au anunţat că peste 12.000 de bilete din cele 30.000 vândute pentru amicalul Columbia - România au fost cumpărate de români, informează frf.ro.

Casele de bilete de la Estadio Metropolitano vor fi deschise şi marţi, de la 10:00, până la ora de start a partidei, ora 21.30.

La partida de marţi seară, contra Columbiei, echipa naţională va îmbrăca în premieră actualul echipament roşu, cel de deplasare. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că jucătorii columbieni vor evolua în tricouri galbene.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21536414/2/lot.jpg

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri