Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Jucătorul lui Chelsea s-a operat şi va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp. ”De la bucurie la durere în câteva minute”

Chelsea Publicat pe 22 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21291892/1/profimedia-0798819534.jpg

Mijlocaşul lui Chelsea, Carney Chukwuemeka, a fost supus unei intervenţii chirurgicale ca urmare a unei accidentări la genunchi pe care a suferit-o în timpul meciului din Premier League cu West Ham United, a anunţat marţi clubul londonez.

Chukwuemeka a marcat golul egalizator înainte de a fi înlocuit la pauză pe London Stadium, unde Chelsea a fost învinsă cu 3-1 de West Ham.

"Carney a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi va începe acum recuperarea", a precizat Chelsea într-un comunicat. "Jucătorul în vârstă de 19 ani va lucra cu departamentul medical al clubului la recuperarea sa la Cobham".

Chelsea l-a achiziţionat la începutul acestei luni pe internaţionalul englez de tineret, de la Aston Villa, cu un contract pe şase ani.

"De la bucurie la durere în câteva minute... Primul meu gol pentru Chelsea. Un moment pentru care m-am rugat atât de mult şi la care am visat de când eram copil...  Un mic pas înapoi, dar mă voi întoarce mai puternic ca niciodată. Mulţumesc fanilor lui Chelsea pentru dragostea şi sprijinul vostru. Ne vedem în curând", a notat Chukwuemeka pe Instagram.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele