Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

La şase luni după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular, Sebastien Haller a jucat într-un meci amical

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 11 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20978096/1/gh.jpg

La aproape şase luni după ce a dezvăluit că are cancer testicular, Sébastien Haller a rejucat cu Borussia Dortmund într-un meci amical.

La 28 de ani, atacantul internaţional ivorian a anunţat la jumătatea lunii iulie că are cancer la testicule, la doar câteva zile după ce a semnat cu Dortmund, el venind de la Ajax Amsterdam.

După săptămâni de reabilitare şi antrenament, Sébastien Haller a revenit pe gazon cu Borussia Dortmund, în timpul unui meci amical cu Fortuna Düsseldorf.

Un meci câştigat uşor de BVB, scor 5-1.

Jucătorul a intrat la finalul meciului pentru a evolua aproximativ cincisprezece minute, cu speranţa de a juca în curând primul său meci oficial cu Dortmund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri