Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

”La vară sunt şanse”. Florin Prunea e dorit la un club din Superliga!

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21544060/1/florin-prunea.jpg

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Oltenii au o singură victorie în ultimele 11 partide disputate, cu Dinamo pe 2 februarie. În această perioadă au obţinut un singur punct, pe teren propriu cu Poli Iaşi, şi au ajuns pe locul 8 în play-out, cu 16 puncte, la doar 2 lungimi de ultimul loc, ocupat de FC Botoşani.

Adrian Mititelu nu a mai suportat seria negativă a Craiovei şi a intrat peste jucători în vestiar. Patronul grupării din Bănie a ţinut o şedinţă care s-a lăsat cu scandal.

La o zi după meci, omul de afaceri a anunţat că la vară vor urma schimbări importante, indiferent de locul din clasament ocupat la final de sezon.

Mititelu ia în calcul să îi facă din nou o ofertă lui Florin Prunea, pe care l-a dorit şi în trecut pentru postul de preşedinte.

 

”La vară sunt şanse ca Florin Prunea să primească o nouă propunere. La vară se va schimba ceva. Chiar dacă retrogradăm, va fi o pierdere sentimentală, dar vom reveni imediat.

Dar eu cred că ne vom salva, echipa va arăta altfel de miercuri. Nu o spun doar ca să dau o notă de optimism. Noi nu vom mai pierde până la finalul sezonului. Suntem în stare de urgenţă de azi, fiecare secundă în cadrul echipei e altfel. Mă refer la comportamentul celor implicaţi.

Eu cred că putem câştiga şi Cupa României. Avem licenţă UEFA, putem juca în Conference League la vară. Eu cred că ne vom salva”
, a spus Mititelu la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri