Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Lista cu posibilii selecţioneri ai naţionalei României U21. Numele neaşteptat, dorit la naţionala de tineret

România U21 Publicat pe 2 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21244428/1/romania-u21-croatia-u21-euro-2023-27-06-2023.jpg

Emil Săndoi a anunţat că nu va mai antrena naţionala României U21 după eşecul de la turneul final din 2023, în care ”tricolorii mici” nu au marcat niciun gol şi au obţinut doar un punct în grupă.

FRF trebuie să îi găsească un înlocuitor lui Emi Săndoi, iar cel mai sonor nume de pe lista posibililor selecţioneri este Cristi Chivu, antrenorul lui Inter Primavera de doi ani, cu care a câştigat titlul în 2022.

Pe lângă Crisit Chivu pe lista întocmită de oficialii FRF se află şi Daniel Pancu, Nicolae Dică, Ionuţ Badea, Răzvan Rotaru şi Gabriel Manu, anunţă Prosport. Dintre aceştia cel mai greu de convins este cu siguranţă antrenorul aflat în Italia, restul aflându-se deja la alte reprezentative ale naţionalelor de tineret sau liberi de contract.

Chivu a mai avut oferte din România în trecut, dar le-a refuzat, astfel că venirea lui la naţionala României U21 pare puţin probabilă. Fostul internaţional a motivat de fiecare dată că îşi doreşte să continue ce a început în Italia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele