Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Lovitura de imagine pregitătă de Adrian Mititelu! Pe cine vrea în locul lui Giovanni Constantino

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21506775/1/adrian-mititelu.png

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Rezultatul i-a fost fatal lui Giovanni Constantino. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunţat că renunţă la serviciile tehnicianului italian.

  • 7 victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri este bilanţul italianului la FCU Craiova.

”Trebuie să ne obişnuim şi cu astfel de momente. Când lipsesc rezultatele, presiunea creşte şi totul devine mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trebuie să schimbăm ceva.

Ne-am afundat mai mult în clasament şi, ca joc, suntem din ce în ce mai rău. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino.

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate da randament.E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul au dus la încheierea colaborării.

Mi-am pierdut răbdarea. Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua.” declarat Adrian Mititelu, potrivit as.ro.

Lovitura de imagine pregătită de patronul lui FCU Craiova

Adrian Mititelu vrea să dea o lovitură de imagine şi să îl aducă pe unul din cei mai iubiţi fotbalişti ai Băniei. Este vorba despre Emil Săndoi (58 de ani). Cei de la iAMsport scriu că tehnicianul liber de contract a fost contactat, dar deocamdată ezită să dea un răspuns.

Săndoi nu are acord din vara anului trecut, după ce s-a despărţit de naţionala U21 a României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri