Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Lovitură pe piaţa de mercato! Baba Alhassan, aproape de o echipă ce luptă la titlu

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21415831/1/baba.jpg

Baba Alhassan (23 de ani) ar putea fi jucătorul lui FCSB! Cei de la GSP.ro scriu că Gigi Becali a făcut o ofertă pentru mijlocaşul ghanez al celor de la Hermannstadt.

Sursa mai sus citată scrie că prima ofertă a FCSB-ului a fost de 200.000 euro. De serviciile lui Alhassan s-a interesat şi Rapid, astfel, Becali a plusat la 600.000 de euro, la care se adaugă diverse clauze în funcţie de performanţe.

Baba Alhassan are 17 apariţii şi 2 goluri în acest sezon din Superliga, fiind însă sub forma impresionantă etalată sezonul trecut.

  • Ghanezul este cotat de Transfermarkt la suma de 750.000 euro.

Transfer surpriză la FCSB! Gigi Becali a pus ochii pe un atacant din Superliga. ”S-ar putea să fie”

 

Becali a dat de înţeles că e posibil să îl transfere pe Luis Phelipe, de la Poli Iaşi.

”Luis Phelipe? S-ar putea să fie. O să iau un atacant, un optar 100% şi eventual încă un atacant care să poată să joace stânga sau dreapta. Când nu e Băluţă, să joace el. Sau să schimbăm în 4-2-3-1”, a spus Gigi Becali, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele