Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Maccabi Tel Aviv s-a impus în meciul cu Zoria Lugansk, din Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21398868/1/profimedia-0821022779.jpg

Maccabi Tel Aviv a dispus sâmbătă seara, pe teren neutru, scor 3-2, în faţa formaţiei ucrainene Zoria Lugansk, într-un meci reprogramat din grupa B a Ligii Europa.

Partida dintre cele două echipe care nu pot disputa meciuri pe teren propriu s-a jucat în Serbia, la Backa Topola, pe stadinul TSC Arena. În minutul 37 Maccabi a avut un gol al lui Gabi Kanichowski anulat de VAR pentru ofsaid. Însă elevii lui Robbie Keane au deschis scorul în al doilea minut al prelungirilor, prin Eran Zahavi şi au intrat cu avantaj la pauză.

În minutul 46 Dor Peretz a făcut 2-0, pentru ca acelaşi jucător să reuşească dubla în minutul 60, pentru 3-0. Ucrainenii au redus din diferenţă în minutul 71, prin Eduardo Guerrero, şi au reuşit să se apropie la un gol după ce a înscris şi Ihor Horbach, în minutul 88.

Maccabi s-a impus cu 3-1 şi este pe locul 2 în grupa B din Liga Europa, cu 9 puncte. Pe primul loc se află Gent, cu 10 puncte, în timp ce Zoria Lugansk ocupă locul al treilea, cu 4 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele