Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Macron anunţă la inaugurarea Satului Olimpic că se va scălda în Sena

Special Publicat de Daian Cutu pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21509050/1/macron.png

Preşedintele francez Emmanuel Macron anunţă joi, la inaugurarea Satului Olimpic, că se va scălda în Sena, relatează AFP.

”Pe Sena şi pe Marna s-a făcut o investiţie extraordinară, de către comune. Statul... Să mă scald? Şi încă cum! S-au luat angajamente. Voi merge...”, a declarat şeful statului.

”Nu am să vă spun data, riscaţi să fiţi acolo”, a adăugat el.

Jocurile Olimpice (JO) şi Paralimpice de la Paris - prevăzute în perioada 26 iulie-11 august şi, respectiv, 29 august-8 septembrie - urmează să fie, după câte se pare, o ocazie de a înota în Sena.

Probele de triatlon şi de înot liber, de exemplu, s-ar putea desfăşura de la Podul Alexandre-III, care leagă Grand Palais şi Invalides.

Aceste probe sunt ameninţate, însă, de poluarea apelor fluviului.

La începutul lui februarie, primarul capitalei, Anne Hidalgo, anunţa într-un interviu acordat publicaţiei Ouest-France, că va face plonjări în Sena, înaintea JO, în iulie, cu câteva zile înaintea probei de înot de triatlon, prevăzută pe fluviu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele