Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Mai rău în Bundesliga decât în Liga 1! Acuzaţii incredibile lansate de Jude Bellingham: ”Un arbitru care a aranjat partide!”

Bundesliga Publicat pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20493274/1/tw-jude-bellingham.jpg

Fotbalistul echipei Borussia Dortmund, Jude Bellingham, s-a declarat revoltat de prestaţia arbitrului Felix Zwayer la meciul de sâmbătă cu Bayern Munchen, pierdut cu scorul de 2-3, el menţionând că adversarii nu ar fi trebuit să beneficieze de penalti.

“Îl delegi la cel mai important meci din Germania pe un arbitru care a aranjat partide înainte. La ce te aştepţi? Din punctul meu de vedere nu a fost penalti. Puteţi analiza multe decizii de la meci.”, a spus Bellingham, în vârstă de 18 ani.

Fotbalistul a făcut referire în declaraţia sa la faptul că Zwayer a fost suspendat şase luni de federaţia germană în 2005, pentru implicarea într-un scandal de trucare a meciurilor.

Formaţia Bayern Munchen a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Borussia Dortmund, în etapa a XIV-a a campionatului Germaniei, într-un meci în care a revenit de la 0-1.
 
Borussia a marcat prin Brandt 5‘ şi Haaland 48‘. Pentru Bayern au înscris Lewandowski 9‘, 77‘ (penalti) şi Coman 44‘.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele