Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

Manchester City îşi betonează apărarea! Pep Guardiola vrea să îl aducă pe Gvardiol

Manchester City Publicat pe 25 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21237311/3/profimedia-0785277926.jpg

Manchester City a cucerit trofeul UEFA Champions League din acest sezon, dar pregăteşte o nouă fereastră de transferuri spectaculoasă.

”Cetăţenii” au pus ochii pe unul dintre cei mai buni fundaşi centrali la ora actuală. Este vorba despre Josko Gvardiol (21 de ani), jucătorul lui Leipzig, dorit de mai multe cluburi importante din Europa. 

Jurnalistul Italian Fabrizio Romano a dezvăluit că Manchester City s-a înţeles cu jucătorul şi urmează să negocieze cu Leipzig suma de transfer, care nu va fi deloc mică. Croatul va avea un contract pe termen lung, iar trupa antrenată de Pep Guardiola va trebui să scoată din buzunar cel puţin 100 de milioane de euro.

Formaţia germană şi-ar dori să îl mai păstreze pe apărător şi sezonul viitor, astfel că nu va renunţa uşor la el, anunţă aceeaşi sursă.

Guardiola îl doreşte pe jucător, considerându-l unul dintre cei mai buni fundaşi centrali de pe piaţă la momentul actual. Dacă mutarea se va concretiza, Gvardiol va avea concurenţă serioasă la City, unde se va bate pe un post de titular cel mai probabil cu Laporte şi Akanji.

  • Fundaşul de 21 de ani este cotat la 75 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 87 de partide a adunat la Leipzig Gvardiol, unde a reuşit să marcheze 5 goluri şi să ofere 3 assist-uri
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele