Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Marius Ştefănescu, savuros, la finalul meciului cu UTA. ”Îşi dădea ochii peste cap pe acolo”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21474006/1/stefanescu.jpg

UTA a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci al etapei a 23-a din Superligă.

Sepsi va trebui să se descurce fără un om de bază etapa viitoare, la meciul cu Universitatea Craiova. Ştefănescu a primit galben cu UTA, după ce l-a faultat pe Benga. Fotbalistul covăsnenilor a reacţionat la flash-interviuri.

”Am fost nervos că am început bine şi când am luat acel gol mi s-a părut că nu au ajuns la poartă şi nu au dat gol. Benga s-a văitat de parcă cine ştie ce i-am făcut.

S-a dus arbitrul la VAR şi a stat 20 de minute să dea un penalty. Benga îşi dădea ochii peste cap pe acolo, dar el a dat cu capul în piciorul meu.

Trebuia să câştigăm, pentru că şi Farul a făcut-o. Dacă ne uităm la meciurile următoare, o să fie care pe care. Jucăm împotriva Craiovei, apoi cu FCSB, e un program greu.

Eu sunt supărat că am luat galben şi stau etapa viitoare”
, a declarat Ştefănescu, la final de meci.

UTA a ajuns la 27 de puncte şi se află pe locul 12, în timp ce Sepsi este pe locul 6, cu 33 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele