Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Mary Lou Retton face progrese "remarcabile" în lupta cu pneumonia, spune fiica sa

Gimnastica Publicat de Tudor Moisa pe 14 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21347508/1/tw.jpg

Fosta gimnastă Mary Lou Retton, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 1984, a făcut progrese "remarcabile" în lupta cu o formă rară de pneumonie, a anunţat sâmbătă fiica sa, Shayla Schrepfer, potrivit Reuters.

Vedeta gimnasticii americane, în vârstă de 55 de ani, a fost internată la terapie intensivă timp de mai multe zile, deoarece nu putea să respire singură.

"Rugăciunile s-au făcut simţite şi au fost ascultate", a scris Schrepfer într-o postare pe Instagram. "Deşi rămâne la terapie intensivă, drumul ei spre recuperare este constant. Spiritul ei de luptătoare străluceşte cu adevărat! Respiraţia ei este din ce în ce mai puternică, iar dependenţa ei de aparate este în scădere".

O pagină de strângere de fonduri creată de familie a depăşit 400.000 de dolari în donaţii până sâmbătă după-amiază.

Retton, originară din Fairmont, Virginia de Vest, a devenit prima femeie americană care a câştigat medalia de aur la sală la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984, făcând acest lucru într-un mod dramatic, obţinând un 10 perfect la sărituri. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat atunci Ecaterina Szabo, iar pe poziţia a treia s-a clasat Simona Păucă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele