Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Medalie de argint şi bronz pentru juniorul Iustin Mihai Radu, la International Team Cup de la Berlin

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21123541/1/radu.jpg

România a obţinut două medalii la International Junior Team Cup, de la Berlin, prin gimnastul Iustin Mihai Radu, argint la paralele şi bronz la inele.

La paralele, gimnastul tricolor a fost notat cu 13.150, obţinând argintul finalei din grupa de vârstă 17-18 ani, iar la inele a fost medaliat cu bronz (12.800).

Gimnastul a mai avut o clasare pe locul 5 la sărituri (13.200). De asemenea, Mihai Ene a fost pe locul 7 la sărituri, în grupa de vârstă 13-14 ani (10.150).

Echipa României a fost pe locul 12 (216.100 puncte).

Pentru sportivii antrenaţi de Răzvan Şelariu, Ştefan Gal şi Ghiorghi Rotaru, competiţia din Germania a reprezentat o verificare utilă în pregătirea pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European, Maribor (23-29 iulie).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele