Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Mircea Rednic a ajuns din nou la spital! Comunicatul echipei UTA Arad cu privirea la starea de sănătate a tehnicianului

UTA Arad Publicat pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21497606/1/afc-uta-arad-universitatea-craiova-superliga-superbet-20-12-2023.jpg

Update, luni, ora 17:30

UTA Arad a anunţat că analizele antrenorului Mircea Rednic, care a mers luni dimineaţă la spital, au ieşit foarte bune, astfel că de marţi va reveni alături de echipă.

Clubul arădean precizează că la şedinţa de pregătire de luni, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a simţit un disconfort şi o uşoară stare de ameţeală. Având în vedere antecedentele medicale din anul precendent, Mircea Rednic a fost dus la spital de staff-ul medical, acolo unde i s-a efectuat un control amănunţit.

___________________________________________________________________________________________

Informaţiile iniţiale

Tehnicianul echipei UTA Arad, Mircea Rednic, a mers la spital, luni dimineaţă, după ce a ameţit în timpul antrenamentului.

Potrivit aradon.ro, Sorin Botiş şi Daniel Chiorean au mers cu Rednic la spital, unde a fost supus unor investigaţii suplimentare pentru a se vedea cauzele stării în care s-a aflat la antrenament.

Sursa menţionată subliniază că Mircea Rednic se simte bine şi este în afara oricărui pericol.

În august 2023, după meciul cu FCSB, Rednic a suferit un infarct, fiindu-i montat un stent. El a stat internat în spital timp de o săptămână.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele